Fira Agropecuària a Vila-rodona
Data inici
04/11/2023
Data final
05/11/2023
Període
Tardor
Temàtica
Agricultura, Ramaderia i Pesca
Territori
Barcelona
Comarca
Alt Camp
Municipi
Vila-rodona
Codi Postal
43814
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Organitzador
Ajuntament de Vila-rodona

Fira Agropecuària a Vila-rodona

   Vila-rodona / Alt Camp / Barcelona

 04/11/2023 - 05/11/2023 


La Fira Agropecuària data de l’any 1.393, d’una concessió real. Prové de l’època comercial catalana, moment en que molts pobles i viles de Catalunya van començar a celebrar fires, que inicialment tenien una duració de 15 dies.

A conseqüència de la mecanització de l’agricultura, la Fira tingué canvis importants. El sector ramader va desaparèixer i la Fira va passar a ser multisectorial (agrícola, automoció, artesana, …) amb una significant varietat alimentària.

Actualment, el número d’expositor està al voltant de 100, i el nombre de visitants supera les 10.000 persones. La Fira també té un caràcter lúdic i cultural que la converteix en un esdeveniment festiu.

La seva àrea d’influència, acostuma a ser de la comarca de l’Alt Camp, la Conca de Barberà, Baix Penedès i zones del Tarragonès. Tot i que tenim visitants d’altres poblacions més llunyanes, com serien Les Garrigues, l’Anoia, l’Alt Penedès, El Priorat, etc.

(Font: Ajuntament de Vila-rodona)

Confirmeu dates amb l’organització de la Fira.  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]

  Galeria d'imatges


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells

Fira Agropecuària A Vila Rodona Cartell 2023 MinInformació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.