Fira de Cervesa Artesana Riudebirres
Període
Primavera
Temàtica
Cervesa Artesana
Territori
Barcelona
Comarca
Alt Penedès
Municipi
Sant Pere de Riudebitlles
Espai
Plaça de Paper
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Com arribar a la Fira   

Fira de Cervesa Artesana Riudebirres

   Sant Pere de Riudebitlles / Alt Penedès / Barcelona

      Plaça de Paper

  21/05/2022 a 21/05/2022  


16h. Una de les fires referents de la Cervesa Artesana a la Vegueria Penedès que dóna suport als productors de Cervesa Artesana i natural del Penedès en un espai familiar i agradable amb actuacions musicals i food trucks.

St. Pere de Riudebitlles es situa de nou al mapa donant suport als productors de Cervesa Artesana i natural del Penedès. L’edició d’enguany comptarà amb la presència de 8 cerveseres; Bripau com a cervesa local, Ales Agullons de Mediona i Molí Xic de Torrelavit, Cervesa Espiga de St. Llorenç d’Hortons, La Castellera de Vilafranca, La Sitgetana de Sitges-Garraf i Minairons i Espina de Ferro de l’Anoia.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatges

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.