Fira de la llavor tradicional a Roda de Ter
Període
Primavera
Temàtica
Planter, herbes remeieres i planta ornamental
Territori
Barcelona
Comarca
Osona
Municipi
Roda de Ter
Espai
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Fira de la llavor tradicional a Roda de Ter

   Roda de Ter / Osona / Barcelona

  19/04/2020 a 19/04/2020  


La fira s’organitza entorn de diferents espais: fira’t, tasta’m, intercanvia, aprèn i gaudeix.

Espai d’intercanvi de llavor: Aquest espai està gestionat pel Banc de Llavors de Roda de Ter i està pensat per a fer intercanvi de llavors i així poder conservar les plantes. A banda, és un espai per a donar a conèixer la tasca del Banc.

Espai Fira’t: Un Mercat de productes ecològics i artesanals i un Espai per donar-se a conèixer.

Espai Aprèn: S’hi porten a terme xerrades, exposicions i tallers sobre la temàtica de la fira, l’entorn rural i la història de Roda de Ter.

Espai Tasta’m: Des de la V edició de la Fira, aquest espai ja no està gestionat pel col·lectiu de persones que tenen cura dels Horts Urbans. Ara aquest servei es fa a través de ‘furgoteques’ o parades amb servei de menjador i/o begudes.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatgesServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.