Fes-Te Bruixa a Llers
Període
Primavera
Temàtica
Cultura popular
Territori
Barcelona
Comarca
Alt Empordà
Municipi
Llers
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Fes-Te Bruixa a Llers

   Llers / Alt Empordà / Barcelona

  11/05/2019 a 12/05/2019  


Llers és terra de bruixes, és màgica, és potent, és inspiradora d’artistes… és particular.

Les Garrigues, la zona entre Llers i Avinyonet de Puigventós, és l’escenari on passen més històries de bruixes. Paratges adustos i solitaris, olivets abandonats, records de vinyes que van desaparèixer el 1879 amb la plaga de la fil·loxera, terra de pedra, barraques de pedrots d’arquitectura perfecta i sobretot una Tramuntana que quan bufa hi bufa de valent són ideals perquè les bruixes hi campin fent la seva.

Segons diuen, és a Les Garrigues on fa anys i panys algú havia vist com hi celebraven els seus aplecs sabàtics amb tot el ritual tenebrós i sacríleg de la missa negra i la disbauxa que venia després.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
RegisterServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.