Fira de Nadal a Riner
Període
Hivern
Temàtica
Festes de Nadal i Reis
Territori
Lleida
Comarca
Solsonès
Municipi
Riner
Espai
pati de la Casa Gran del Miracle
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Fira de Nadal a Riner

   Riner / Solsonès / Lleida

      pati de la Casa Gran del Miracle

  06/12/2022 a 06/12/2022  


S’hi comercialitzaran productes de Micropobles, artesans i de proximitat.
Els micropobles seran els grans protagonistes de la segona edició de la Fira de Nadal de Riner (el Solsonès), trobada festiva que tindrà lloc a la Casa Gran del Miracle el dimarts, dia 6 de desembre, i que aplegarà 17 paradistes -dos més que l’any passat- i una desena d’activitats paral·leles. Els expositors, procedents de micropobles del Solsonès, l’Alt Urgell i les Garrigues, oferiran diversos productes alimentaris de proximitat (formatges, embotits, trumfos d’Odèn, oli, pa, coques, mel, sake, vins i cerveses, entre altres) i també de tipus artesanal (decoracions nadalenques, creacions de patchwork). La fira obrirà les portes de 10 a 14 i de 16 a 19 h.

Enguany la fira se celebrarà per primer cop al Pati de la Casa Gran del Miracle (al costat de l’escala renaixentista), i anirà acompanyada de diverses propostes infantils, lúdiques, culturals, gastronòmiques i formatives.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.