Fira de Sant Nicolau a El Mallol (La Vall d’en Bas)
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Període
Hivern
Temàtica
Artesania
Com arribar a la Fira

Fira de Sant Nicolau a El Mallol (La Vall d’en Bas)

La Vall d'en Bas / Garrotxa / Catalunya Central

06/12/2021 > 06/12/2021

El Mallol

El dia sis de desembre de l’any 1993, després de 86 anys sense celebrar-se, es va tornar a recuperar la Fira de Sant Nicolau a la Vila del Mallol.

La intenció de la recuperació de la Fira era clara: potenciar la realitat històrico-cultural, turístico-paisatgística i, lògicament, socio-econòmica de la Vall.

Tindreu l’oportunitat de pujar, si voleu a peu, pels carrers costoruts i empedrats del poble, admirar les cases a una i altra banda dels carrerons, i podreu començar a gaudir del munt de parades que us oferiran una gran varietat de productes; artesania, embotits, formatges, mel…. I quan sigueu dalt de tot del turó descobrireu oficis antics, pràcticament desapareguts, veureu bestiar, podreu tastar plats amb identitat pròpia tant de la Garrotxa com de la Vall d’en Bas, admirareu l’església dedicada a Sant Bartomeu i contemplareu un paisatge únic de bona part de la Vall que té com a protagonista en primer terme el Salt del Sallent.

I tot plegat acompanyat per les diferents activitats que celebrem durant tot el dia com ara caminades, actes per a la mainada, música, espectacles… o veure dansar la Bruixa Estruga. Una altra de les activitats remarcables durant la Fira és l’obertura al llarg del dia de la notaria del Mallol. Totes les gestions que hi feu seran totalment oficials. Només us haureu d’adreçar a la casa del Veguer per poder realitzar els tràmits.

(Font: Ajuntament de La Vall d’en Bas)

 


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

Galeria d'imatges

Galeria de Cartells

Serveis per a fires
Consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...