Fira de Sant Nicolau a El Mallol
Data inici
06/12/2023
Data final
06/12/2023
Període
Tardor
Temàtica
Artesania
Territori
Catalunya Central
Comarca
Garrotxa
Municipi
La Vall d'en Bas
Espai
El Mallol
Codi Postal
17178
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Organitzador
Ajuntament de La Vall d'en Bas

Fira de Sant Nicolau a El Mallol

   La Vall d'en Bas / Garrotxa / Catalunya Central

       El Mallol

 06/12/2023 - 06/12/2023 


El sis de desembre de 1993, després de 86 anys sense celebrar-se, es va reviure la Fira de Sant Nicolau a la Vila del Mallol.

La recuperació de la Fira tenia com a principal objectiu enfortir la riquesa històrico-cultural, turística, paisatgística i, evidentment, socioeconòmica de la Vall.

Aquells que decideixin pujar a peu per els carrers empinats i empedrats del poble gaudiran de l’encant de les cases alineades, descobrint una àmplia gamma de parades que ofereixen diversos productes: artesania, embotits, formatges, mel… En arribar al cim del turó, trobareu oficis antics, pràcticament oblidats, veureu bestiar i tastareu plats autèntics de la Garrotxa i la Vall d’en Bas. L’església dedicada a Sant Bartomeu us captivarà, així com la vista panoràmica de la Vall, destacant el Salt del Sallent.

L’experiència estarà acompanyada per diverses activitats que ompliran el dia: caminades, esdeveniments per als més petits, música, espectacles i fins i tot podreu veure ballar la Bruixa Estruga. Una altra de les activitats remarcables durant la Fira és l’obertura, al llarg del dia, de la notaria del Mallol. Tots els tràmits que es realitzin seran totalment oficials, només cal dirigir-se a la casa del Veguer per completar-los.

 

   Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]

  Galeria d'imatges


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells

Fira De Sant Nicolau A El Mallol Cartell 2023 MinInformació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.