Fira de Santa Llúcia a Vilamitjana
Període
Hivern
Temàtica
Festes de Nadal i Reis
Territori
Lleida
Comarca
Pallars Jussà
Municipi
Tremp
Espai
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Com arribar a la Fira   

Fira de Santa Llúcia a Vilamitjana

   Tremp / Pallars Jussà / Lleida

  11/12/2022 a 11/12/2022  


Fira de Santa Llúcia a Vilamitjana – Tremp. Fira de Nadal, amb artesania alimentària. Santa Llúcia és la patrona de Vilamitjana, per això aquesta fira, que s’organitza a principis de desembre, és una de les més tradicionals de la població.
A les parades de la mostra es poden trobar productes agroalimentaris artesanals, com ara formatge o oli, a més de mercaderies típiques de l’època nadalenca, com els torrons.

A més, també es fa un esmorzar popular, a base de pa torrat amb allioli de codony, botifarra blanca i negra i altres embotits. L’acompanyament ideal és el vi. També s’ofereixen tastos de mongetes de Vilamitjana i es preparen activitats especials per als nens.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatges

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.