Fira de Santa Llúcia a Canyelles
Temàtica
Festes de Nadal i Reis
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Període
Tardor
Municipi
Canyelles

Fira de Santa Llúcia a Canyelles

   Canyelles / Garraf / Barcelona

  27/11/2021 a 28/11/2021  


La Fira de Santa Llúcia torna en format presencial els dies 27 i 28 de novembre.

La Màgia del Nadal impregnarà de nou tot el poble.

Durant tot el cap de setmana Canyelles es converteix novament en la Capital del Nadal ja que aquesta 19a edició ve carregada de novetats i activitats per a tota la família i amb la fermesa d’haver-se consolidat com la segona Fira de Nadal de Catalunya.

Els dies 27 i 28 de novembre els carrers del municipi es tornen a convertir en un gran mercat de Nadal, amb més de 350 parades de productes nadalencs, tradicionals, de jardineria, artesania i alimentació i amb un programa d’actes molt extens, amb més exposicions, més tallers infantils, l’Arbre dels Desitjos, la tradicional escudella de Nadal la Haima del Patge Vibó, les activitats per als més petits a la zona del Pol Nord, el Tió Gegant, la Botiga del Nadal, el lliurament dels tions als nadons que han nascut durant el 2021 a Canyelles, Moments d’Art, la xocolata belga, el concurs de dibuix infantil… La màgia de Harry Potter, que torna a omplir el Castell de Canyelles.

I una de les grans novetats, el Park Nöel, un gran espai dedicat al Pare Noël ple de sorpreses per als més petits.

Tot això i més, el 27 i 28 de novembre a Canyelles. Canyelles, Capital del Nadal

Consulta aquí el programa de la fira

Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatges

  Galeria de CartellsServeis per a FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...