Fira de Titelles de Lleida
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Període
Estiu
Temàtica
Teatre i arts

Fira de Titelles de Lleida

Lleida / Segrià / Lleida

08/07/2020 > 08/07/2020

FIRA CANCEL•LADA. L’equip de la Fira de Titelles ens dol molt comunicar que, davant la recent notícia del confinament de la comarca del Segrià, ens veiem obligats a suspendre la 31a Fira de Titelles, que s’havia de celebrar el proper dimecres 8 de juliol. Una Fira que havíem reorganitzat de nou, amb totes les mesures de seguretat possibles i amb la finalitat d’impulsar un sector durament castigat per la pandèmia de la CÒVID-19, apostant sempere per l’experiència de viure les arts escèniques presencialment.

Celebrem la Fira de Titelles de Lleida un cop més, i el fantàstic món de les titelles inundarà els carrer, places i teatres de la ciutat.

L’objectiu de la fira ha estat esdevenir en plataforma de mercat per als professionals dels titelles i al mateix temps de difusió artística sense minimitzar al importància del valor festiu que comporta la presència del públic als espectacles.

La Fira congrega una mitjana de vint companyies i més de 300 professionals acreditats, els quals participen en les jornades tècniques, actuacions programades i activitats paral·leles a la Fira. Lleida es converteix durant un cap de setmana en punt de trobada de companyies, programadors i productors. A més de les pròpies actuacions, també es programen un sèrie d’activitats paral·leles que complementen l’oferta i han ajudat a que la Fira hagi esdevingut en referent.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

Galeria d'imatges

Galeria de Cartells

Serveis per a fires
Consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...