Fira de Titelles de Lleida
Període
Estiu
Temàtica
Teatre i arts
Territori
Lleida
Comarca
Segrià
Municipi
Lleida
Espai
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Fira de Titelles de Lleida

   Lleida / Segrià / Lleida

  05/05/2023 a 07/05/2023  


Celebrem la Fira de Titelles de Lleida un cop més, i el fantàstic món de les titelles inundarà els carrer, places i teatres de la ciutat.

L’objectiu de la fira ha estat esdevenir en plataforma de mercat per als professionals dels titelles i al mateix temps de difusió artística sense minimitzar al importància del valor festiu que comporta la presència del públic als espectacles.

La Fira congrega una mitjana de vint companyies i més de 300 professionals acreditats, els quals participen en les jornades tècniques, actuacions programades i activitats paral·leles a la Fira. Lleida es converteix durant un cap de setmana en punt de trobada de companyies, programadors i productors. A més de les pròpies actuacions, també es programen un sèrie d’activitats paral·leles que complementen l’oferta i han ajudat a que la Fira hagi esdevingut en referent.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatges

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.