Fira del Cítric a Xerta
Període
Primavera
Temàtica
Gastronomia local
Territori
Terres del'Ebre
Comarca
Baix Ebre
Municipi
Xerta
Espai
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Fira del Cítric a Xerta

   Xerta / Baix Ebre / Terres del'Ebre

  24/03/2019 a 24/03/2019  


Els productors del poble opten per col•locar les seves parades al costat de la carretera per facilitar l’accés dels visitants per poder comprar aquestes taronges tan apreciades. La carretera C-12 passa per Xerta i conseqüentment una gran quantitat d’estiuejants que van cap a la costa (Salou, el delta de l’Ebre, Peñíscola) passen per la nostra població (sobre tot en les dates de Setmana Santa) i s’aturen per comprar “sacs i sacs” de la nostra taronja.

(Font: FiraCítric)

Confirmeu les dates amb l’organitzador de l’activitat


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
RegisterServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.