Fira del Clown de Vilanova de la Muga
Data inici
18/05/2024
Data final
18/05/2024
Període
Primavera
Temàtica
Teatre i arts
Territori
Girona
Comarca
Alt Empordà
Municipi
Peralada
Espai
Vilanova de la Muga
Codi Postal
17491
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Organitzador
Ajuntament de Peralada

Fira del Clown de Vilanova de la Muga

   Peralada / Alt Empordà / Girona

       Vilanova de la Muga

 18/05/2024 - 18/05/2024 


La Fira del Clown de Vilanova de la Muga és un esdeveniment que celebra la figura del pallasso amb una gran varietat d’activitats i espectacles relacionats amb el món del clown, el circ i l’animació. Aquest festival, que ja compta amb diverses edicions, té com a objectiu recuperar i homenatjar aquest personatge entranyable de l’espectacle.

Durant el dia de la fira, els visitants poden gaudir d’espectacles de diverses companyies i actors de clown en quatre escenaris diferents. Aquests espectacles ofereixen les últimes creacions i propostes dins del món del clown, proporcionant entreteniment i diversió per a tota la família.

Entre els artistes i companyies que han participat en les edicions anteriors es troben noms reconeguts com Pepa Plana, Sabanni, Pep Callau, Claret Papiol, La Bleda, Per Hosta, Maite Guevara, Jam, Ton Muntané, Xicana, Els Mabsutins, Cirquet Confetti, Cascai Teatre, Xarop Clown, Tandarica Cirkus, Cia. Passabarret, Circ Vermut, Pessic de Circ, Dandy Clowns, Cia Filigranes, entre molts altres.

La Fira del Clown de Vilanova de la Muga, situada a la comarca de l’Alt Empordà, ofereix una experiència única i divertida per a tots els amants del clown i de l’art del circ, i és una oportunitat perfecta per gaudir de l’art i la creativitat d’aquest gènere artístic.

Consulta aquí la web oficial de Fira del Clown de Vilanova de la Muga.

  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]

  Galeria d'imatges

Fira Del Clown Peralada Foto 1 Min Fira Del Clown Peralada Foto 2 Min

Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells

Fira Del Clown 2024 (1) Fira Del Clown Peralada Cartell 2022 Min Fira Del Clown Peralada Cartell 2015 Min Fira Del Clown Peralada Cartell 2012 Min Fira Del Clown Peralada Cartell 2014 Min Fira Del Clown Peralada Cartell 2013 Min Fira Del Clown Peralada Cartell 2023 Min Fira Del Clown Peralada Cartell 2018 MinInformació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.