Fira del Col·leccionisme Playmobil i Lego a Calafell
Data inici
23/03/2024
Data final
28/03/2024
Període
Primavera
Temàtica
Clics i Joguines
Territori
Costa Daurada
Comarca
Baix Penedès
Municipi
Calafell
Espai
Centre Cívic Cinema Iris
Codi Postal
43820
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Fira del Col·leccionisme Playmobil i Lego a Calafell

   Calafell / Baix Penedès / Costa Daurada

       Centre Cívic Cinema Iris

 23/03/2024 - 28/03/2024 


LA FIRA DEL COL·LECCIONISME PLAYMOBIL I LEGO, esdeveniment organitzat per l’Ajuntament de Calafell i produït per Esplay, tindrà lloc al CENTRE CÍVIC CINEMA IRIS, situat al carrer Vilamar, 21 a 50 metres del mar i amb un important aparcament públic a tir de pedra.

CINEMA IRIS, obrirà les portes tant a “Terrosos, Popets, i Miquelets” com a tots els visitants forans els dies del 13 (A partir de les 17:00) al 18 d’abril en horari de matí i tarda (De 10:30 a 14:00 i de 17:00 a 21:00)

L’esdeveniment estarà compost per una important exposició de diorames de Playmobil i Lego, recreant diferents temes històrics, de fantasia i de l’actualitat, duts a terme pels especialistes més importants del moment, dins d’aquesta disciplina. Acompanyant aquesta, també trobarem una zona infantil, amb atraccions inflables, tallers de manualitats, com pintura, xapes, creació de clicks, així com el concurs de dioramistes júnior i altres activitats.  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de CartellsInformació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.