Fira del Medi Ambient a Tàrrega
Temàtica
Salut/Bellesa/Benestar
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Període
Tardor
Municipi
Tàrrega

Fira del Medi Ambient a Tàrrega

   Tàrrega / Urgell / Lleida

      Pavelló del Club Natació Tàrrega (Parc Esportiu)

  16/10/2021 a 17/10/2021  


L’espai firal aplega una vuitantena d’expositors de sectors relacionats amb temes mediambientals: energies renovables, vehicles híbrids i elèctrics, construcció sostenible, productes agroalimentaris ecològics, gestió de residus, solidaritat i comerç just, entitats de protecció de la biodiversitat,… amb voluntat d’esdevenir un referent per aquelles persones que busquen qualitat de vida en harmonia amb el medi natural. Així mateix, la Fira del Medi Ambient es complementa amb un extens programa d’activitats lúdiques i de sensibilització ecològica adreçades especialment al públic familiar, així com una interessant oferta d’exposicions i xerrades.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
RegisterServeis per a FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...