Fira del Paper a Sarrià de Ter
Període
Estiu
Temàtica
Artesania
Territori
Girona
Comarca
Gironès
Municipi
Sarrià de Ter
Espai
Plaça Emília Xargay
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Com arribar a la Fira   

Fira del Paper a Sarrià de Ter

   Sarrià de Ter / Gironès / Girona

      Plaça Emília Xargay

  01/10/2022 a 02/10/2022  


La Fira del Paper, se celebra des de fa més de 16 anys el primer diumenge d’octubre. Al llarg d’aquests anys, ha mantingut sempre la seva aposta per no deixar de ser una fira monogràfica, doncs estem convençuts que és precisament aquesta essència la que la dota de qualitat i personalitat. L’’estructura de la Fira s’’ha mantingut fidel als inicis, doncs la fórmula de combinar aspectes lúdics, amb artístics, culturals sempre hem pensat que enriquia enormement el contingut de la Fira.
Es tracta d’un esdeveniment monogràfic on, a més de poder comprar i vendre productes i artesania al carrer Major de Sarrià, es preparen diferents activitats per a tota la família.

Durant la fira, a més de poder comprar i vendre productes i artesania al carrer Major de Sarrià, es preparen diferents activitats pensades per a tota la família: desfilades de moda relacionada amb el paper; visites guiades a empreses del sector; tallers gratuïts de manipulació i creació d’objectes de paper per a la canalla, com per exemple àlbums, collages, punts de llibre, gravats i papiroflèxia; exposicions de temàtica històrica i artística; mostres de documents i cartells antics; espectacles d’animació; actes de reconeixement als treballadors i treballadores del paper, i una cercavila de gegants.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatges

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.