Fira del Tomàquet del Vallès a Sta Eulàlia de Ronçana
Període
Estiu
Temàtica
Gastronomia local
Territori
Barcelona
Comarca
Vallès Oriental
Municipi
Santa Eulàlia de Ronçana
Espai
Centre Cívic La Fàbrica
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Com arribar a la Fira   

Fira del Tomàquet del Vallès a Sta Eulàlia de Ronçana

   Santa Eulàlia de Ronçana / Vallès Oriental / Barcelona

      Centre Cívic La Fàbrica

  23/07/2022 a 24/07/2022  


Redescobreix l’autèntic sabor dels tomàquets a la Fira del Tomàquet del Vallès Oriental, on trobaràs varietats antigues, visites a l’hort, tallers de compostatge, però sobretot tastos de tomàquets antics.

La Fira del Tomàquet del Vallès Oriental dóna a conèixer la tasca de recuperació de varietats antigues que està fent el col·lectiu Llavors Orientals. Productors i restauradors de tot el Vallès Oriental volen que puguis tornar a comprar els tomàquets d’abans.

Visites guiades, tast de varietats antigues de tomàquet, tallers pràctics i per finalitzar Show Cooking. Tots els visitants obtindran el llibret de varietats antigues de tomàquet del Vallès i podran comprar pa, oli i tomàquets als pagesos de la comarca.

Dia i hora: Del dissabte 23/07/2022 a les 9:00 al diumenge 24/07/2021 a les 14:00

Lloc: Centre Cívic i Cultural La Fàbrica

Organitza: Regidoria de Promoció Econòmica i Consell Comarcal del Vallès Oriental


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.