Fira Ecoviure a Manresa
Data inici
21/10/2023
Data final
22/10/2023
Període
Tardor
Temàtica
Salut, Bellesa i Benestar
Territori
Barcelona
Comarca
Bages
Municipi
Manresa
Espai
Passeig Pere III i Plaça Sant Domènec
Codi Postal
08241
Recinte Firal
Fira de Manresa
Organitzador
Fira Manresa

Fira Ecoviure a Manresa

   Manresa / Bages / Barcelona

       Passeig Pere III i Plaça Sant Domènec

 21/10/2023 - 22/10/2023 


Ecoviure oferirà una àmplia varietat d’activitats per a tots els públics relacionades amb la sostenibilitat ambiental. Podreu gaudir d’exposicions inspiradores, xerrades informatives i fins i tot projeccions de pel·lícules relacionades amb temes ambientals.

Canvi d’Ubicació: Un Gir Decisori

Una de les principals novetats d’aquesta edició d’Ecoviure és el canvi d’ubicació. En les darreres edicions, la fira es va celebrar al Palau Firal, un espai que va acollir amb èxit centenars de visitants. Tot i això, la comissió organitzadora ha decidit apostar pel cor de Manresa, concretament el Passeig Pere III i la Plaça Sant Domènec, com a nou emplaçament. Aquest canvi té l’objectiu de fer la fira més accessible per a la ciutadania, augmentar-ne la visibilitat i apropar els temes ambientals a tota la població. Aquesta edició tindrà lloc els dies 22 i 23 d’octubre.

Aquesta nova ubicació farà que el centre de Manresa cobri vida amb la presència d’expositors, activitats infantils, opcions gastronòmiques especialitzades i moltes altres activitats. Serà una oportunitat perfecta per a tota la família per gaudir d’un cap de setmana ple de diversió i aprenentatge sobre la sostenibilitat ambiental.

La Història d’Ecoviure

Ecoviure va néixer l’any 1997 amb una missió clara: ser el punt de trobada per a aquelles persones i professionals que, des de diverses àrees, treballen incansablement per aconseguir la sostenibilitat ambiental, social i econòmica del nostre planeta. Des de llavors, hem estat compromesos amb aquesta causa vital.

La Comissió Organitzadora: Un Equip Variat i Compromès

La Comissió Organitzadora d’Ecoviure està composta per una varietat d’entitats, administracions, empreses, professionals i consumidors, tots ells procedents de diferents sectors relacionats amb la sostenibilitat. Aquests criteris d’admissió, establerts i revisats periòdicament per la comissió, asseguren que tot el que es presenta a Ecoviure està en consonància amb els nostres valors i objectius.

Octubre: Un Mes Dedicat a la Sostenibilitat

Durant tot el mes d’octubre, portem a terme una sèrie d’activitats relacionades amb la preservació del medi ambient. Des de emocionants exposicions fins a esclaridores xerrades i projeccions de pel·lícules, tenim una gran varietat d’esdeveniments per educar i inspirar.

Jornades Tècniques Professionals: El Cor de l’Ecoviure

Les nostres jornades tècniques professionals se centren en quatre eixos fonamentals: Agricultura Ecològica, Aigua, Residus i Energia. Aquestes sessions serveixen com a plataforma per aprofundir en temes crucials i compartir coneixements amb experts.

El Mercat Ecoviure: Un Final Festiu

La setmana Ecoviure culmina amb el nostre mercat, que aquest any ha trobat el seu lloc al centre de Manresa. Aquest esdeveniment transforma els carrers en un mosaic d’expositors, activitats infantils, opcions de menjar especialitzat i activitats per a totes les edats i gustos. Una grans festa per celebrar la sostenibilitat i continuar el nostre compromís amb el futur del nostre planeta.

Consulta aquí la web oficial de Fira Ecoviure a Manresa.

  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]

  Galeria d'imatges


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de CartellsInformació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.