Fira Ecoviure a Manresa
Període
Tardor
Temàtica
Salut/Bellesa/Benestar
Territori
Barcelona
Comarca
Bages
Municipi
Manresa
Espai
Recinte Firal
Fira de Manresa

Fira Ecoviure a Manresa

   Manresa / Bages / Barcelona

  17/10/2022 a 23/10/2022  


Ecoviure va néixer l’any 1997 amb la intenció de servir de punt de trobada a les persones i professionals que, des de diferents àmbits, treballen per a la sostenibilitat ambiental, social i econòmica del planeta.

La Comissió Organitzadora d’Ecoviure està formada per entitats, administracions, empreses, sindicats, professionals i consumidors dels diferents sectors implicats.

Uns criteris d’admissió fixats i revisats per aquesta comissió, asseguren que el què s’exposa en qualsevol dels seus àmbits està en consonància amb les finalitats d’Ecoviure.

Del 18 al 21 d’octubre tindran lloc les jornades tècniques professionals, que giraran entorn a quatre eixos: Agricultura ecològica, Aigua, Residus i Energia. I els dies 22 i 23 d’octubre tindrà lloc la fira, que enguany s’ubicarà a la plaça de Crist Rei i al Passeig, i que omplirà el centre de Manresa d’expositors, activitats infantils, familiars, menús especialitzats…

Consulteu el programa en PDF adjunt.

 

 


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatges

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.