Fira Medieval d’Oficis a Súria
Període
Tardor
Temàtica
Medieval
Territori
Catalunya Central
Comarca
Bages
Municipi
Súria
Espai
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Fira Medieval d’Oficis a Súria

   Súria / Bages / Catalunya Central

  12/11/2022 a 13/11/2022  


El Poble Vell acollirà un Tast de Fira Medieval aquest dissabte 13 i diumenge 14 de novembre, amb actes estàtics a l’Era del Castell, una cercavila i una gimcana pels carrers del nucli antic surienc. Aquest programa d’activitats substitueix la Fira Medieval d’Oficis d’enguany, que va ser suspesa per segon any consecutiu a causa de les dificultats generades per la covid.

L’Ajuntament ha decidit suspendre la celebració de la Fira Medieval d’Oficis d’enguany, que s’havia de fer al Poble Vell de Súria. La decisió ha estat motivada per l’actual incertesa sobre l’evolució de la pandèmia i les dificultats de mantenir distàncies de seguretat en un certamen que habitualment aplega milers de visitants al nucli antic surienc.

Demostració de tallers i oficis a les places i carrers del Poble Vell

(Font: AjSúria)


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatgesServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.