Fira Modernista a Barcelona
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Període
Primavera
Temàtica
Artística

Fira Modernista a Barcelona

Barcelona / Barcelonès / Barcelona

05/06/2020 > 07/06/2019

La Fira Modernista i Festa Major de la Dreta de l’Eixample s’han reconvertit de manera original en una festa virtual. L’organització ha fet tot un esforç per regalar-nos una programació original adaptada a les circumstàncies. Aquesta primavera no sortim al carrer per gaudir de la Festa, sinó que aquesta entra a casa nostra a través de les xarxes socials.

Un any més, l’Associació de Comerciants i professionals de Coreixample, impulsem i treballem de valent per fer realitat la Fira Modernista de Barcelona.

La Fira l’organitzem juntament amb l’Institut Municipal de Paisatge Urbà i el Mercat de la Concepció. Està emmarcada dins de la Festa Major de la Dreta de l’Eixample, on també participa el districte de l’Eixample i la comissió de Festa Major. Farem el nostre l’espai públic i tancarem el carrer Girona (entre Diputació i Diagonal) per a organitzar tot tipus d’activitats lúdiques i culturals. Podreu gaudir d’activitats permanents com les d’espai de comerç, de les entitats, les de restauració, el mercat artesanal o les parades del modernisme de tot arreu. En total es muntaran 180 carpes. Alhora, també hi ha programades un grapat d’activitats puntuals, més de 40 activitats modernistes i més de 100 de Festa Major.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

Galeria de Cartells

Serveis per a fires
Consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...