Fira Modernista a Barcelona
Data inici
24/05/2024
Data final
26/05/2024
Període
Primavera
Temàtica
Artística
Territori
Barcelona
Comarca
Barcelonès
Municipi
Barcelona
Codi Postal
08037
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Organitzador
Associació de comerciants de la Dreta de l'Eixample

Fira Modernista a Barcelona

   Barcelona / Barcelonès / Barcelona

 24/05/2024 - 26/05/2024 


Un any més, l’Associació de Comerciants i professionals de Coreixample, impulsem i treballem de valent per fer realitat la Fira Modernista de Barcelona.

La Fira l’organitzem juntament amb l’Institut Municipal de Paisatge Urbà i el Mercat de la Concepció. Està emmarcada dins de la Festa Major de la Dreta de l’Eixample, on també participa el districte de l’Eixample i la comissió de Festa Major. Farem el nostre l’espai públic i tancarem el carrer Girona (entre Diputació i Diagonal) per a organitzar tot tipus d’activitats lúdiques i culturals. Podreu gaudir d’activitats permanents com les d’espai de comerç, de les entitats, les de restauració, el mercat artesanal o les parades del modernisme de tot arreu. En total es muntaran 180 carpes. Alhora, també hi ha programades un grapat d’activitats puntuals, més de 40 activitats modernistes i més de 100 de Festa Major.

Consulta aquí la web oficial de Fira Modernista a Barcelona. Falten 82 dies perque comenci.

  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de CartellsInformació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.