Fira Muntanya i Esports d’Aventura a Vilajuïga
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Període
Hivern
Temàtica
Esport

Fira Muntanya i Esports d’Aventura a Vilajuïga

Vilajuïga / Alt Empordà / Girona

16/10/2020 > 18/10/2020

A la FIRA DE MUNTANYA I ESPORTS D’AVENTURA podràs trobar botigues, marques de roba, alimentació esportiva i complements, tots ells especialitzats en el món de la muntanya i les curses.
També podreu trobar un espai dedicat a la promoció i a la pràctica d’esports d’aventura de la nostra comarca, on les empreses mostraran les seves darreres novetats. Durant els dos dies de FIRA també hi hauran xerrades, tallers i activitats dedicades en el món de la muntanya.
Durant el cap de setmana de la FIRA també hi haurà un espai dedicat als més petits de la casa, amb el Circuit de l’Aventura, Circuit de BTT, Tirulina, Rocòdrom i moltes activitats més. (Font:EntreCastells)

Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

Serveis per a fires
Consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...