Fira Natura a Vallirana
Període
Primavera
Temàtica
Viatges i oci
Territori
Barcelona
Comarca
Baix Llobregat
Municipi
Vallirana
Espai
poliesportiu municipal (ubicat al Complex Esportiu Municipal CEM Vallirana)
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Fira Natura a Vallirana

   Vallirana / Baix Llobregat / Barcelona

      poliesportiu municipal (ubicat al Complex Esportiu Municipal CEM Vallirana)

  19/03/2022 a 19/03/2022  


Torna la Fira Vallirana Natura que enguany, en una edició especial, serà la Fira de l’Energia Solar i l’Habitatge Sostenible, sota el lema “un benefici per al planeta i per a la vostra butxaca”.

Es tracta d’una fira que se celebra el primer trimestre de l’any on la ciutadania pot gaudir d’exhibicions, demostracions, venda de productes i activitats relacionades amb la salut, l’entorn natural i la bellesa.

Participen el comerç local, els establiments de serveis, la restauració de Vallirana i les entitats locals vinculades a l’esport i a l’entorn natural.

 


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatgesServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.