Fira Pallars Terra de Corder
Data inici
04/05/2024
Data final
05/05/2024
Període
Primavera
Temàtica
Gastronòmica
Territori
Barcelona
Comarca
Pallars Jussà
Municipi
Tremp
Codi Postal
25620
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Fira Pallars Terra de Corder

   Tremp / Pallars Jussà / Barcelona

 04/05/2024 - 05/05/2024 


La Fira Pallars Terra de Corder és un esdeveniment que destaca la tradició ramadera i la gastronomia de Tremp i la comarca del Pallars Sobirà. Aquesta fira se celebra per promoure i donar a conèixer la qualitat dels corders criats a la zona, així com els productes derivats de la seva producció, com la carn d’ovella, els embotits i altres productes gastronòmics locals.

Durant la Fira Pallars Terra de Corder, els visitants tenen l’oportunitat de gaudir d’una gran varietat d’activitats, com ara exhibicions de bestiar, concursos de ramaders, degustacions de plats tradicionals elaborats amb carn de corder, mercats de productes artesanals i gastronòmics, així com altres activitats culturals i recreatives per a tota la família.

Aquest esdeveniment és una ocasió ideal per als amants de la gastronomia i la cultura local per conèixer i degustar els productes típics de la comarca del Pallars Sobirà, especialment els corders criats en aquesta terra.

Consulta aquí la web oficial de Fira Pallars Terra de Corder.

  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]

  Galeria d'imatges

Fira Pallars Terra De Corder 4 Fira Pallars Terra De Corder 3 (1)

Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells

Fira Pallars Terra De Corder 2024 (1)Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.