Girocamping a Figueres
Període
Tardor
Temàtica
Professional
Territori
Girona
Comarca
Gironès
Municipi
Figueres
Espai
Teatre Municipal el Jardí de Figueres
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Com arribar a la Fira   

Girocamping a Figueres

   Figueres / Gironès / Girona

      Teatre Municipal el Jardí de Figueres

  29/09/2022 a 29/09/2022  


Congrés Girocamping PRO. Un congrés especialitzat en el sector càmping, que obre les portes per a tractar temes d’actualitat del sector turístic català.

Girocamping PRO és el marc perfecte per a totes aquelles empreses proveïdores del sector turístic, que vulguin donar a conèixer els seus productes i serveis a tots els Càmpings de Girona, de Catalunya i de la resta del país que s’apropin a l’esdeveniment. Aquest és un congrés ideal per crear sinergies amb tots els actors actius del sector.

La 1a edició del Girocamping PRO celebrada l’1 de març de 2018 en el Palau de Congressos de Girona va esgotar totes les seves places, tancant la jornada amb més de 400 professionals del sector turístic i uns 250 estudiants de la Universitat de Girona i l’Escola d’Hostaleria i Turisme de Girona. El congrés va ser l’espai ideal de networking entre les empreses del sector turístic, el programa va acollir conferències, workshops i espais de debat de primer nivell sobre temes que preocupen no només al sector càmpings sinó a tots els agents turístics.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
RegisterServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.