Girocamping
Temàtica
Motor
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Període
Tardor
Municipi
Girona

Girocamping

   Girona / Gironès / Girona

  30/09/2021 a 30/09/2021  


La 1a edició del Girocamping PRO celebrada l’1 de març de 2018 en el Palau de Congressos de Girona va esgotar totes les seves places, tancant la jornada amb més de 400 professionals del sector turístic i uns 250 estudiants de la Universitat de Girona i l’Escola d’Hostaleria i Turisme de Girona. El congrés va ser l’espai ideal de networking entre les empreses del sector turístic, el programa va acollir conferències, workshops i espais de debat de primer nivell sobre temes que preocupen no només al sector càmpings sinó a tots els agents turístics. La temàtica central de les conferències va ser la innovació i potencialitat en el posicionament de les empreses del sector. El congrés Girocamping PRO 2018 va comptar amb conferenciants com Pere Sanchez, director de l’Roger Smith Hotel de Nova York i guanyador del premi Alimara 2016, expert en reputació en línia. També va participar l’expert en innovació empresarial i màrqueting, Pablo Jané llicenciat en dret i MBA de l’IESE Business School, que va parlar de la importància de mantenir un equilibri entre la comercialització online i offline per atreure més clients. Ja estem treballant en el nou programa per a la jornada del proper Girocamping PRO 2019!

 

Vine a la Fira i allotja’t a l’Alberg de Girona clicant aquest enllaç


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register



Serveis per a FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...