Mercat del Ram a Vic
Temàtica
Animals
Recinte Firal
Vic Fires
Període
Primavera
Municipi
Vic

Mercat del Ram a Vic

   Vic / Osona / Catalunya Central

  08/04/2022 a 10/04/2022  


Vic torna a celebrar el tradicional Mercat del Ram amb una extensa programació d’activitats relacionades amb el sector agroramader i amb múltiples propostes lúdiques i comercials.

Algunes de les novetats d’aquest any són la transformació de la part agroramadera amb la primera edició del Congrés BIT i la consolidació de La Casa de Pagès que ocuparà tot el Recinte Firal.

L’Espai Terra i Cuina ocuparà el Parc Jaume Balmes amb gastronomia i turisme gastronòmic i s’ampliarà la zona destinada a exhibició d’automòbils i maquinària agrícola amb l’aparcament del Sucre.

També es mantenen algunes de les iniciatives més destacades dels últims anys com la mostra de productes artesans que enguany s’instal· larà a la plaça Major.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatges

  Galeria de CartellsServeis per a FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...