Mercat del Ram a Vic
Data inici
22/03/2024
Data final
24/03/2024
Període
Primavera
Temàtica
Animals
Territori
Catalunya Central
Comarca
Osona
Municipi
Vic
Codi Postal
08500
Recinte Firal
Vic Fires

Mercat del Ram a Vic

   Vic / Osona / Catalunya Central

 22/03/2024 - 24/03/2024 


El Mercat del Ram de Vic és un dels esdeveniments més destacats i tradicionals de la ciutat de Vic, situada a la comarca d’Osona. Aquest mercat, que es celebra anualment durant la Setmana Santa, té un origen que es remunta al segle XIII i és reconegut com un dels mercats més antics d’Espanya.

Inicialment, el Mercat del Ram va començar com una trobada destinada a la venda de bestiar i altres productes agrícoles. Amb el pas del temps, s’ha transformat en un esdeveniment més diversificat que inclou una àmplia varietat de productes, com aliments artesanals, roba, artesanies i molt més. Això reflecteix l’evolució del mercat i la seva capacitat per adaptar-se als canvis dels temps i les demandes dels visitants.

A més de les activitats comercials multisectorials, el Mercat del Ram ofereix també una gran diversitat d’activitats complementàries, com espectacles de música i dansa, demostracions artesanals, exposicions i altres esdeveniments culturals i recreatius. Aquestes activitats contribueixen a enriquir l’experiència dels visitants i a mantenir viu l’esperit festiu i tradicional d’aquest esdeveniment.

Amb el seu ric bagatge històric i la seva capacitat per adaptar-se als temps actuals, el Mercat del Ram de Vic segueix sent un punt de trobada important per a locals i visitants durant la Setmana Santa, proporcionant una oportunitat única per gaudir de la cultura, la gastronomia i els productes artesanals de la regió.

Consulta aquí la web oficial de Mercat del Ram a Vic.

  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 5]

  Galeria d'imatges

Mercat Ram 2023 (1) Mercat Ram Vic (1) Mercat Ramm 2023 (1) Ram A Vic (1)

Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells

Mercat Ram 2024Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.