Terrània, Festival Internacional de Ceràmica a Montblanc
Període
Tardor
Temàtica
Ceràmica
Territori
Camp de Tarragona
Comarca
Conca de Barberà
Municipi
Montblanc
Espai
Antiga església de Sant Francesc
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Terrània, Festival Internacional de Ceràmica a Montblanc

   Montblanc / Conca de Barberà / Camp de Tarragona

      Antiga església de Sant Francesc

  23/09/2022 a 25/09/2022  


Terrània va néixer l’any 2003, a petició de diferents ceramistes del municipi de Montblanc. Actualment és un esdeveniment molt pioner al país, i una gran mostra de ceramistes de primer ordre dins del panorama nacional i internacional. Aquest motiu, implica que cada any hi ha més visitants que valoren la qualitat d’aquest esdeveniment.

Juntament amb les obres dels ceramistes participants, hi trobareu exposicions, modelat, demostracions, tallers, cocció de peces, etc. Tot pensant a apropar la ceràmica als nombrosos visitants.

 


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatges

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.