Argillà Fira Internacional de Ceràmica a Argentona
Data inici
05/07/2024
Data final
07/07/2024
Període
Estiu
Temàtica
Artesania
Territori
Barcelona
Comarca
Maresme
Municipi
Argentona
Espai
Escola Bernat de Riudemeia
Codi Postal
08310
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Organitzador
Museu del Càntir i Ajuntament d'Argentona

Argillà Fira Internacional de Ceràmica a Argentona

   Argentona / Maresme / Barcelona

       Escola Bernat de Riudemeia

 05/07/2024 - 07/07/2024 


La Fira Internacional de Ceràmica Argillà Argentona, celebrada a Argentona, comarca del Maresme, és un esdeveniment de referència per als amants de la ceràmica. Aquest esdeveniment, que té lloc anualment durant el primer cap de setmana de juliol, reuneix ceramistes de tot el món per exhibir i vendre les seves obres.

Durant la fira, els visitants poden gaudir d’una gran varietat de peces de ceràmica, des de les més tradicionals fins a les més innovadores i avantguardistes. A més de l’exposició i venda de ceràmica, Argillà Argentona ofereix una programació diversa d’activitats paral·leles, com ara tallers, demostracions en directe de tècniques de ceràmica, conferències i exposicions temàtiques.

La fira també inclou una secció dedicada a la ceràmica local, destacant la tradició terrissera d’Argentona, coneguda per la seva producció de càntirs. De fet, el Museu del Càntir, situat a Argentona, organitza exposicions especials i activitats durant els dies de la fira per apropar encara més la història i la cultura de la ceràmica als visitants.

La Fira Internacional de Ceràmica Argillà Argentona és una ocasió ideal per descobrir el món de la ceràmica en totes les seves formes, conèixer artistes de renom i emergents, i gaudir d’un ambient cultural i festiu en el cor del Maresme.

Consulta aquí la web oficial de Argillà Fira Internacional de Ceràmica a Argentona. Falten 13 dies perque comenci.

  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]

  Galeria d'imatges


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells

Fira Argilla Argentona (1) Fira Argilla Argentona 3 (1) Fira Argilla Argentona 2 (1) Fira Argilla Argentona 4 (1)Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.