Begur en Flor
Data inici
17/05/2024
Data final
20/05/2024
Període
Primavera
Temàtica
Planter, herbes remeieres i planta ornamental
Territori
Girona
Comarca
Baix Empordà
Municipi
Begur
Codi Postal
17255
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Organitzador
ACIT Begur

Begur en Flor

   Begur / Baix Empordà / Girona

 17/05/2024 - 20/05/2024 


El  Begur en Flor és un homenatge a les flors i en especial a les flors silvestres, les que ens envolten, una alegoria floral a peu de carrer en un any sense l’ús de l’aigua.

Totes les flors són fetes a mà, a mans d’artistes, de voluntaris, de vilatans i forans, mans sempre plenes de generositat. L’Associació de Comerç i Turisme de Begur et convida a passejar, a escoltar música orgànica barrejada amb sons de la natura, a compartir els racons d’aquesta vila que lluirà flors en formats màgics, esdevenint més màgica encara, si s’escau.

Tot plegat també, amb una proposta de lleure amb activitats per a tots els públics, d’art, d’inspiració, d’auto-cura i celebració.

Aquest esdeveniment, que té lloc a Begur, a la comarca del Baix Empordà, és una oportunitat única per gaudir de la bellesa de les flors i de l’encant d’aquesta localitat catalana.  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]

  Galeria d'imatges

Begur En Flor 2 (1) Begur En Flor 3 (1) Begur En Flor 4 (1)

Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells

Begur En Flor (1) Begur En Flor 5 (1)Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.