Expoclàssic a Mollerussa
Data inici
21/09/2024
Data final
22/09/2024
Període
Estiu
Temàtica
Motor
Territori
Lleida
Comarca
Pla d'Urgell
Municipi
Mollerussa
Espai
Pavellons de la Fira
Codi Postal
25230
Recinte Firal
Fira de Mollerussa
Organitzador
Ajuntament de Mollerussa

Expoclàssic a Mollerussa

   Mollerussa / Pla d'Urgell / Lleida

       Pavellons de la Fira

 21/09/2024 - 22/09/2024 


Mercat de l’automòbil, moto, accessoris i col·leccionisme clàssic.

Exploclassic Mollerussa, un esdeveniment dedicat al món del motor clàssic, va veure la llum l’any 1996 gràcies a l’impuls de l’Associació de Motos Clàssiques Terres de Ponent, amb el suport de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de la ciutat. Aquesta iniciativa va sorgir en continuïtat amb la Trobada de Motos Clàssiques, organitzada des del 1994 per l’esmentada associació.

A partir de l’any 1999, l’organització d’aquesta fira emblemàtica va passar a mans de Fira de Mollerussa, amb l’objectiu de consolidar un esdeveniment firal reconegut i respectat dins del sector dels cotxes i motos clàssiques.

El nucli de l’esdeveniment està constituït per una gran varietat d’expositors que ocupen els estands del Mercat de l’Automòbil, Motos, Accessoris i Col·leccionisme. Aquests expositors provenen de diverses regions, més enllà de les comarques lleidatanes, amb aproximadament un 50% procedents de Barcelona, un 25% de Lleida i un altre 25% d’altres punts fora de Catalunya, com Madrid, Castelló, Osca, Navarra o València.

Així mateix, s’ha observat un increment en la participació de clubs de cotxes i motos clàssiques, els quals aprofiteu la visibilitat que ofereix la fira per promocionar les seves activitats i captar nous socis.

L’esdeveniment es completa amb exposicions i monogràfics dedicats als cotxes i motos clàssiques, a més d’una secció de venda de vehicles amb més de 25 anys d’antiguitat.

El diumenge, en el marc del certamen, continua celebrant-se la Trobada de Motos Clàssiques, que reuneix al voltant de setanta participants en una jornada plena d’emoció i passió per la història del motor.

Consulta aquí la web oficial de Expoclàssic a Mollerussa. Falten 119 dies perque comenci.

  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]

  Galeria d'imatges


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells

Expoclàssic A Mollerussa 2024Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.