FESS rural a Vallfogona de Riucorb
Data inici
13/07/2024
Data final
13/07/2024
Període
Estiu
Temàtica
Ecològica
Territori
Camp de Tarragona
Comarca
Conca de Barberà
Municipi
Vallfogona de Riucorb
Codi Postal
43427
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

FESS rural a Vallfogona de Riucorb

   Vallfogona de Riucorb / Conca de Barberà / Camp de Tarragona

 13/07/2024 - 13/07/2024 


El FESSrural és el Festival de l’economia social i solidària rural. En aquesta 5a edició ens traslladem a la Vall del Corb i, concretament, a Vallfogona de Riucorb (Urgell), després d’haver passat per l’Empordà, el Ripollès, la Garrotxa i l’Alt Pirineu i Aran en edicions anteriors. El nostre objectiu és celebrar, mostrar i enxarxar les economies transformadores del món rural.

El FESSrural és el Festival de l’Economia Social i Solidària Rural de Catalunya i espai de celebració, mostra i trobada de totes les iniciatives vinculades a l’economia transformadora rural. També compta amb diferents activitats socials, culturals, artístiques i musicals i un mercat ecosocial que ofereix productes i serveis.

Es va celebrar per primera vegada l’any 2020 al Ripollès. Després s’ha organitzat a La Garrotxa, L’Empordà i a L’Alt Pirineu i Aran fins aquest any, que es trasllada al Camp de Tarragona i, concretament, a Vallfogona de Riucorb, el dissabte 13 de juliol.

Les entitats que estem organitzant el FESSrural volem ampliar els nostres vincles. Si us voleu implicar en aquesta edició, ho podeu fer formant part de l’organització o bé muntant una paradeta al Mercat Ecosocial.

¿Els organitzadors? Som cooperatives i entitats de l’ESS que vivim i treballem als territoris rurals i volem construir territoris rurals vius, amb economies locals i comunitàries fortes amb una visió de sostenibilitat i cura de les persones i els ecosistemes que ens sustenten. Defensem un sistema econòmic que posa al centre la vida, i s’organitza sota criteris democràtics, d’horitzontalitat, transparència, equitat i participació.

Consulta aquí la web oficial de FESS rural a Vallfogona de Riucorb.

  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]

  Galeria d'imatges

Fess Rural Vallfogona 7 (1) Fess Rural Vallfogona 6 (1) Fess Rural Vallfogona 4 (1) Fess Rural Vallfogona 3 (1) Fess Rural Vallfogona 5 (1)

Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells

Fess Rural A Vallfogona De Riucorb CartellInformació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.