Festa de l’aiguardent a Prat de Compte
Data inici
07/10/2023
Data final
08/10/2023
Període
Tardor
Temàtica
Ratafia i licors catalans
Territori
Terres del'Ebre
Comarca
Terra Alta
Municipi
Prat de Comte
Codi Postal
43595
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Organitzador
Ajuntament de Prat de Comte

Festa de l’aiguardent a Prat de Compte

   Prat de Comte / Terra Alta / Terres del'Ebre

 07/10/2023 - 08/10/2023 


Durant els dies de la “Festa de l’Aiguardent”, tot el poble obre les portes per acollir els alambins i les diferents mostres d’entitats, firaires, expositors… Els pratdecomtins conviden als visitants a entrar a les seves cases que fan la funció d’originals stands fira.

L’aiguardent s’ha de prendre sempre amb moderació i acompanyat per un dolç típic de les nostres terres com les coquetes d’aiguardent i les casquetes, tot i que una presa de xocolata o una bon tall de coc ràpid són molt bones opcions.

Uns tres o quatre dies abans de la festa, moltes dones del poble, i algun home, es tanquen a l’antic forn de llenya per preparar més de 10.000 peces de dolç que s’oferiran a tothom que vulgui provar-les. La seva elaboració artesana i tradicional fa que tinguin molt èxit entre el públic i la demanda creix any rere any. Una caixeta de pastes variades és un bon obsequi, durant els dies de la festa en podreu comprar-les a l’antic forn.

Consulta aquí la web oficial de Festa de l’aiguardent a Prat de Compte.

  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]

  Galeria d'imatges


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de CartellsInformació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.