Festa del Xató a Vilafranca del Penedès
Temàtica
Gastronomia local
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Període
Hivern
Municipi
Vilafranca del Penedès

Festa del Xató a Vilafranca del Penedès

   Vilafranca del Penedès / Alt Penedès / Barcelona

  16/02/2020 a 16/02/2020  


Un plat típic del Penedès que podràs gaudir amb les característiques pròpies de les cinc destinacions en què és típic: Vilafranca, Vilanova, el Vendrell, Sitges i Calafell.

El xató és una amanida d’hivern a base d’escarola, que s’acompanya d’altres ingredients com anxoves, bacallà o tonyina dessalats i esmicolats i arbequines. La diferència entre les diferents formes de preparar-és a la salsa.

Vilafranca organitza la Festa del Xató com a resultat de la presència de la ciutat a la Ruta del Xató i perquè des de la seva primera edició ha tingut molt bona acceptació tant per part del públic local com el de fora.

Es celebra sempre el tercer diumenge del mes de febrer


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
RegisterServeis per a FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...