Festa Pirata a Cubelles
Període
Estiu
Temàtica
Artesania
Territori
Barcelona
Comarca
Garraf
Municipi
Cubelles
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Festa Pirata a Cubelles

   Cubelles / Garraf / Barcelona

  19/07/2019 a 21/07/2019  


La Festa Pirata de Cubelles arriba a la seva cinquena edició. Es celebrarà del 20 al 22 de juliol i aplegarà prop d’un centenar de parades, al Passeig Marítim.

Enguany la Festa Pirata es reformula i redimensiona, comptant amb un campament Pirata, músics, escola de corsaris, tallers i activitats gratuïtes per la canalla, espectacle de teatre, espetacles de foc i pirates. Tot acompanyat d’un gran mercat pirata d’artesania i menges de tot arreu.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
RegisterServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.