Fira Camins d’FP
Període
Primavera
Temàtica
Educació i Formació
Territori
Camp de Tarragona
Comarca
Baix Penedès
Municipi
El Vendrell
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Fira Camins d’FP

   El Vendrell / Baix Penedès / Camp de Tarragona

  28/04/2020 a 29/04/2020  


Entre els objectius principals d’aquestes trobades està el posar en valor i fomentar la formació professional reglada (cicles Formatius de Grau mitjà i Grau Superior), orientar i assessorar alumnes i famílies sobre els recursos educatius de formació professional i connectar als alumnes de secundària amb el teixit empresarial del seu entorn més immediat. Estimular la formació tecnològica entre les alumnes de secundària és una altra de les finalitats que es proposen per a aquesta nova edició.

Lloc: esplanada del Diver Park Lúdic de Coma-ruga


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
RegisterServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.