Fira de Cireres i Productes de la Terra a Sant Climent de Llobregat
Període
Primavera
Temàtica
Cirera
Territori
Barcelona
Comarca
Baix Llobregat
Municipi
Sant Climent de Llobregat
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Fira de Cireres i Productes de la Terra a Sant Climent de Llobregat

   Sant Climent de Llobregat / Baix Llobregat / Barcelona

  21/05/2022 a 22/05/2022  


Les cireres dolces, sucoses, llamineres, brillants i de textura carnosa, són una de les fruites amb més èxit entre grans i petits. A part, tenen un sabor excepcional i són d’una textura única. Descobrirem les raons per assaborir aquesta fruita primaveral i estiuenca, rica en antioxidants; molt eficaços, per mantern joves la pell i les articulacions.

Catalunya és una gran productora de cireres, entre les quals destaquen la del Baix Llobregat (Sant Climent, Torrelles, Martorell), la de la Ribera de l’Ebre (Miravet), la de Sant Pau d’Ordal, altres de la província de Girona (Porqueres), i d’altres de la província de Tarragona (Els Pallaresos), etc…

A totes elles les trobarem representardes a la Fira de Cireres i Productes de la Terra, juntament amb altres fruits de temporada i altres productes de la terra conreats a casa nostra com: tomàquets i tota mena de verdures, mermelada de cirera, mel de la flor del cirerer, etc..

També podrem gaudir de pastisseria feta amb cireres com: coques, pastissos i pastisssets que ens faran passar un dia més dolç.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
RegisterServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.