Fira de Cireres i Productes de la Terra a Sant Climent de Llobregat
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Període
Primavera
Temàtica
Cirera

Fira de Cireres i Productes de la Terra a Sant Climent de Llobregat

Sant Climent de Llobregat / Baix Llobregat / Barcelona

18/05/2019 > 19/05/2019

Les cireres dolces, sucoses, llamineres, brillants i de textura carnosa, són una de les fruites amb més èxit entre grans i petits. A part, tenen un sabor excepcional i són d’una textura única. Descobrirem les raons per assaborir aquesta fruita primaveral i estiuenca, rica en antioxidants; molt eficaços, per mantern joves la pell i les articulacions.

Catalunya és una gran productora de cireres, entre les quals destaquen la del Baix Llobregat (Sant Climent, Torrelles, Martorell), la de la Ribera de l’Ebre (Miravet), la de Sant Pau d’Ordal, altres de la província de Girona (Porqueres), i d’altres de la província de Tarragona (Els Pallaresos), etc…

A totes elles les trobarem representardes a la Fira de Cireres i Productes de la Terra, juntament amb altres fruits de temporada i altres productes de la terra conreats a casa nostra com: tomàquets i tota mena de verdures, mermelada de cirera, mel de la flor del cirerer, etc..

També podrem gaudir de pastisseria feta amb cireres com: coques, pastissos i pastisssets que ens faran passar un dia més dolç.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

Serveis per a fires
Consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...