Fira de Mostres d’Amposta
Període
Tardor
Temàtica
Multisectorial
Territori
Terres del'Ebre
Comarca
Montsià
Municipi
Amposta
Recinte Firal
Fira Amposta

Fira de Mostres d’Amposta

   Amposta / Montsià / Terres del'Ebre

  05/12/2019 a 08/12/2019  


La Fira de Mostres d’Amposta és un aparador on el nostre poble exhibeix a tot el territori les seves potencialitats en l’àmbit de l’agricultura, del comerç i els serveis. La fira, que va començar sent una exhibició agrícola i ramadera, actualment ha transcendit el seu àmbit inicial obrint-se a altres sectors representatius del nostre teixit econòmic i convertint-se en un dels principals esdeveniments del nostre territori.

(Font: Ajuntament d’Amposta)


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
RegisterServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.