Fira de Mostres d’Amposta
Període
Tardor
Temàtica
Multisectorial
Territori
Terres del'Ebre
Comarca
Montsià
Municipi
Amposta
Espai
Espai Firal 1 d'Octubre
Recinte Firal
Fira Amposta

Fira de Mostres d’Amposta

   Amposta / Montsià / Terres del'Ebre

      Espai Firal 1 d'Octubre

  05/12/2019 a 08/12/2019  


La Fira de Mostres d’Amposta és un aparador on el nostre poble exhibeix a tot el territori les seves potencialitats en l’àmbit de l’agricultura, del comerç i els serveis. La fira, que va començar sent una exhibició agrícola i ramadera, actualment ha transcendit el seu àmbit inicial obrint-se a altres sectors representatius del nostre teixit econòmic i convertint-se en un dels principals esdeveniments del nostre territori. L’espai de la Fira de Mostres tindrà un total de 10.000 metres quadrats, 3.000 dels quals coberts amb dos carpes de 1.500 metres quadrats cada una
La Fira de Mostres d’Amposta son cinc dies de gairebé 80 expositors sobre ramaderia, maquinària agrícola i comercial d’arreu de les Terres de l’Ebre, a més d’activitats diverses. La Fira continuarà oferint l’espai Ebre Events, amb empreses dedicades als esdeveniments, i també comptarà amb el Showroom FabLab TE.
Com a novetat, enguany hi haurà un espai de foodtrucks al parc dels Xiribecs.

Horari:
D’11 a 14h i de 16 a 21h

Preu:
Entrada gratuïta


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.