Fira de Playmobil a Tàrrega
Període
Primavera
Temàtica
Clics i Joguines
Territori
Lleida
Comarca
Urgell
Municipi
Tàrrega
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Fira de Playmobil a Tàrrega

   Tàrrega / Urgell / Lleida

  06/04/2019 a 07/04/2019  


El certamen és punt de trobada inexcusable per als nombrosos seguidors dels populars ninos coneguts com “clicks”. Tàrrega exhibeix peces originals de la popular marca, al·licients irresistibles per als seus fans i col·leccionistes. S’exposen també diorames temàtics integrats per milers de clicks, un recorregut en miniatura per la història de la Humanitat que constitueix un gran al·licient d’entreteniment familiar. Venda directa, concursos i inflables completen l’oferta.

(Font: AjTarrega)


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
RegisterServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.