Fira d’Economia Solidària de Catalunya a Barcelona
Data inici
20/10/2023
Data final
21/10/2023
Període
Tardor
Temàtica
Cultura popular
Territori
Barcelona
Comarca
Barcelonès
Municipi
Barcelona
Espai
Fabra i Coats
Codi Postal
08030
Recinte Firal
Fabra i Coats

Fira d’Economia Solidària de Catalunya a Barcelona

   Barcelona / Barcelonès / Barcelona

       Fabra i Coats

 20/10/2023 - 21/10/2023 


La Fira d’Economia Solidària de Catalunya és la principal plasmació del Mercat Social català; un esdeveniment anual amb projecció internacional que reuneix la gran diversitat d’experiències i pràctiques de l’economia social i solidària del territori català.

Es celebra al complex fabril Fabra i Coats de Sant Andreu de Palomar, a Barcelona, espai que compta amb més de 15.000 m2 de superfície.

La Fira, a més de ser un gran aparador per a les organitzacions participants, és un espai de trobada, debat i intercooperació, ja que hi ha un programa d’activitats molt extens i la gran confluència de col•lectius i persones la converteix en una bona oportunitat per a convocar reunions, trobades, assemblees, etc.

Així doncs la Fira pretén donar visibilitat a la notorietat que té l’Economia Social i Solidària com a moviment capaç de donar resposta a les necessitats col•lectives, i és en sí mateixa la màxima expressió del Mercat Social català. A més, la pròpia fira és la plasmació pràctica del paper que juga la Xarxa d’Economia Solidària com a xarxa de pràctiques econòmiques alternatives.

(Font: Ajuntament de Barcelona)

Consulta aquí la web oficial de Fira d’Economia Solidària de Catalunya a Barcelona.

  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]

  Galeria d'imatges


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells

Fira D'economia Solidària De Catalunya A Barcelona Cartell 2023 (1)Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.