Fira d’Economia Solidària de Catalunya a Barcelona
Període
Tardor
Temàtica
Cultura popular
Territori
Barcelona
Comarca
Barcelonès
Municipi
Barcelona
Espai
Recinte Firal
Fabra i Coats
Com arribar a la Fira   

Fira d’Economia Solidària de Catalunya a Barcelona

   Barcelona / Barcelonès / Barcelona

  21/10/2022 a 23/10/2022  


La Fira d’Economia Solidària de Catalunya és la principal plasmació del Mercat Social català; un esdeveniment anual amb projecció internacional que reuneix la gran diversitat d’experiències i pràctiques de l’economia social i solidària del territori català.

Es celebra al complex fabril Fabra i Coats de Sant Andreu de Palomar, a Barcelona, espai que compta amb més de 15.000 m2 de superfície.

La Fira, a més de ser un gran aparador per a les organitzacions participants, és un espai de trobada, debat i intercooperació, ja que hi ha un programa d’activitats molt extens i la gran confluència de col•lectius i persones la converteix en una bona oportunitat per a convocar reunions, trobades, assemblees, etc.

Així doncs la Fira pretén donar visibilitat a la notorietat que té l’Economia Social i Solidària com a moviment capaç de donar resposta a les necessitats col•lectives, i és en sí mateixa la màxima expressió del Mercat Social català. A més, la pròpia fira és la plasmació pràctica del paper que juga la Xarxa d’Economia Solidària com a xarxa de pràctiques econòmiques alternatives.

(Font: Ajuntament de Barcelona)


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatges

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.