Fruits de la Terra a Hospitalet de l’Infant
Període
Estiu
Temàtica
Gastronomia local
Territori
Camp de Tarragona
Comarca
Baix Camp
Municipi
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Espai
Plaça Catalunya
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Fruits de la Terra a Hospitalet de l’Infant

   Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant / Baix Camp / Camp de Tarragona

      Plaça Catalunya

  01/07/2022 a 02/07/2022  


Així és com s’anomena la Fira de producte local, cuina i clotxa de les Terres de Mestral, organitzada per la mancomunitat que aplega els municipis de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Tivissa i Pratdip. Se celebra el primer cap de setmana de juliol com a tret de sortida de la temporada d’estiu, a la Plaça Catalunya de l’Hospitalet de l’Infant.
És una fira per poder degustar els productes locals de les Terres de Mestral (l’oli, el vi, les avellanes…) tant en cru com en elaboracions i receptes de cuina típiques del territori com, per exemple, la clotxa, la icona gastronòmica de les nostres contrades que mai falta a la Fira.
Aquesta invitació a gaudir del sentit del gust s’acompanya cada edició d’un atractiu repertori musical i del sorteig de diferents premis entre els participants. No falteu a aquesta cita gastronòmica!

(Font: Turisme L’Hospitalet de l’Infant)

CONSULTEU LES DATES DEL 2019 A L’ORGANITZADOR


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatges

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.