Fira de l’Espàrrec a El Port de la Selva
Període
Primavera
Temàtica
Gastronomia local
Territori
Girona
Comarca
Alt Empordà
Municipi
El Port de la Selva
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Fira de l’Espàrrec a El Port de la Selva

   El Port de la Selva / Alt Empordà / Girona

  18/04/2020 a 19/04/2020  


FIRA AJORNADA.

Fira anual celebrada a la primavera i dedicada a l’espàrrec de bosc.

Aquest any obríem un nou cicle, hem repensat la Fira de l’Espàrrec fent-la créixer en continguts, activitats i temps, omplint el 1r cap de setmana d’abril.

El dissabte a la tarda traurem les botigues al carrer, un carrer que animarem amb activitats lúdiques i culturals. Al vespre podreu participar a la 1a Ruta de Tapes de l’espàrrec pels establiments del poble i acabar la nit descobrint un espai molt especial, on gaudir d’un concert de música tranquil·la i una copa amb el amics.

El diumenge, la Fira de l’espàrrec de bosc torna a la seva ubicació original, el carrer Mar i el Passeig del Mil·lenari. A la fira hi trobareu parades que oferiran una gran varietat de productes artesanals i un gran assortiment de tastets elaborats amb productes naturals i amb espàrrecs de bosc. Per gaudir de la tarda, més activitats: un viatge al País de Xauxa per els més petits, un passeig amb els gegants Baldiri i Neus del Port de la Selva i tancant un cap de setmana ple de sensacions, el grup d’havaneres Mar d’Amunt actuaran per tots vosaltres, mentre degusteu el cremat del Cap de Creus.

Un cap de setmana per viure El Port de la Selva, amb tots els sentits. Us hi esperem!

 

Font: http://web.sabadell.cat/


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
RegisterServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.