VinumNature a Barcelona
Data inici
16/04/2018
Data final
19/04/2018
Període
inactiva
Temàtica
Vins i Caves
Territori
Barcelona
Comarca
Barcelonès
Municipi
Barcelona
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

VinumNature a Barcelona

   Barcelona / Barcelonès / Barcelona

 16/04/2018 - 19/04/2018 


La fira professional que reuneix la mostra més representativa de cellers de producció ecològica a la regió, donant resposta a la demanda actual dels productes Bio més naturals, saludables i respectuosos amb el consumidor i el medi ambient.
Amb 90 expositors a l’anterior edició, VN•Bcn disposa actualment de tots els ingredients per a consolidar-se com un dels referents al Sud de Europa, donant a conèixer aquesta categoria de vins amb una visió àmplia i divulgativa de l’oferta.
Unespai idoni on tots els cellers de producció ecològica i natural tenen l’oportunitat de fer contactes efectius de venda i on els visitants professionals poden conèixer directament als productors, els seus vins i les tendències més actuals del mercat.
VN•Bcn també acull al mateix recinte firal activitats de degustació i tastos guiats de vins així com ponències informatives. Un esdeveniment de gran interès per al sector de l’hostaleria, els distribuïdors i els minoristes de dins i fora del país.
(Font:VinumNature)


  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
RegisterInformació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.